Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, sosyal medyada Fenerbahçe başkan adaylarına destek verdiğine dair çıkan haberleri yalanladı. Sert bir açıklama yapan Ülker, “Çok ayıp. Artık Fenerbahçe seçimi bile trolleniyor” dedi.
"BANA AİT OLMAYAN LAFLAR TAŞINIYOR"
Ülker, hakkında çıkan spekülasyonlar nedeniyle KAFA Sports’a açıklamalarda bulundu. İki başkan adayı için de herhangi bir destek beyanında bulunmadığını vurgulayan iş insanı, bazı sözlerin kendisininmiş gibi yansıtıldığını söyledi. “Bana ait olmayan laflar taşınıyor” diyen Ülker, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
"ARTIK FENERBAHÇE SEÇİMİ BİLE TROLLENİYOR"
Adının bilgisi ve rızası dışında seçim sürecine dahil edilmesini eleştiren Murat Ülker, yaşananları “çok ayıp” olarak nitelendirdi. Ülker, “Artık Fenerbahçe seçimi bile trolleniyor” ifadesiyle sosyal medyada yürütülen kirli propagandaya dikkat çekti. İş insanı, konuya ilişkin başka sözünün olmadığını da sözlerine ekledi.
"BUNU YAPANLAR ALLAH’TAN BULSUN"
Açıklamasının sonunda oldukça sert bir uyarıda bulunan Ülker, “Bunu yapanlar Allah’tan bulsun” diyerek tepkisini gösterdi. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi öncesinde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını net bir dille ortaya koyan Ülker, bu tür manipülasyonlara müsaade etmeyeceğini ima etti.