Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Okçuluk şampiyonası Düzce'de başladı: 5 gün boyunca sürecek

Düzce Şehir Stadı, 13-15 yaş altı açık hava Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Şampiyona 5 gün sürecek ve 47 ilden 1404 sporcu katılıyor.

SPOR 26.08.2026 14:04 Said Taha Pandül 128 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Okçuluk şampiyonası Düzce'de başladı: 5 gün boyunca sürecek
Paylaş:
N

Okçuluk alanında düzenlenen "13-15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Şampiyonası", Düzce'de start aldı. Şampiyona, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okçuluk Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

AÇILIŞ SEREMONİSİ GERÇEKLEŞTİ

Düzce Şehir Stadı'nın Şıralık mevkisindeki etkinliğin açılış seremonisi yapıldı. Şampiyonanın 5 gün boyunca süreceği bildirildi.

SIRA GATLIŞ İÇİN HAZIRLIK

Seremoninin ardından, 11 yaş altı erkekler klasik yay kategorisinde, toplamda 3 seriden oluşan deneme atışlarına geçildi. Bu sporcular, hem bireysel hem de takım olarak derece elde etmek amacıyla kıyasıya mücadele etti. Öğleden sonraki oturumda ise 11 yaş altı kızların atışları gerçekleştirilecektir.

Turnuvaya 47 farklı ilden toplam 156 kulüp ve 1404 sporcu katılım gösteriyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ÖSYM hatayı kabul etti: AGS sonuçları güncelleniyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÖSYM hatayı kabul etti: AGS sonuçları güncelleniyor
WhatsApp
İhbar Hattı