Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

TFF’de yeni ayrılık: VAR sorumlusu Yaşar Kemal Uğurlu istifa etti

TFF’de VAR atamalarından sorumlu müdür yardımcısı Yaşar Kemal Uğurlu görevinden istifa etti. Federasyondaki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

SPOR 08.10.2026 13:25 Sibel Eyüpoğlu Okuma Süresi: 1 dk
TFF’de yeni ayrılık: VAR sorumlusu Yaşar Kemal Uğurlu istifa etti
Paylaş:
N

ürkiye Futbol Federasyonu’nda son dönemde yaşanan görev değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. VAR atamalarından sorumlu müdür yardımcısı Yaşar Kemal Uğurlu’nun görevinden istifa ettiği bildirildi.

VAR ATAMALARINDAN SORUMLU İSİM AYRILDI

TFF bünyesinde VAR atamalarından sorumlu müdür yardımcılığı görevini yürüten Yaşar Kemal Uğurlu’nun istifası, federasyondaki hareketliliğin devam ettiğini gösterdi. Uğurlu’nun ayrılığıyla birlikte hakem ve VAR yapılanmasında dikkat çeken bir görev değişikliği daha yaşanmış oldu.

FEDERASYONDA HAREKETLİ GÜNLER

TFF’de son dönemde farklı kademelerde yaşanan ayrılıkların ardından Uğurlu’nun istifası da gündeme geldi. Federasyonun hakem organizasyonu ve VAR atamalarına ilişkin yeni yapılanmasının nasıl şekilleneceği ise önümüzdeki süreçte netleşecek.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Altın Portakal jürisinde kimler var? Yarışacak 11 film açıklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Altın Portakal jürisinde kimler var? Yarışacak 11 film açıklandı
WhatsApp
İhbar Hattı