anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçından notlar

Trabzonspor, Süper Lig’in 5'inci haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi.
 Tarih: 17-10-2020 19:16:42
Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçından notlar

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, ligde son oynanan Gaziantep FK maçına göre Medipol Başakşehir karşısında ilk 11’de 5 değişikliğe gitti. Newton, kalede Erce’nin yerine sakatlıktan dönen Uğurcan’a, savunmada Hüseyin’in yerine yeni transfer Vitor Hugo’ya, orta sahada kart cezalısı Flavio’nun yerine Kamil Ahmet’e, hücum hattında ise Ekuban ile Nwakaeme’nin yerlerine genç oyuncu Safa ile Diabate’ye görev verdi.

DJANINY İLE HOSSEINI İLK KEZ

Trabzonspor’un transferin son günlerinde kadrosuna kattığı ve evraklarının yetişmemesi nedeniyle geçici lisans çıkartılan forvet oyuncusu Djaniny, Medipol Başakşehir maçıyla birlikte ilk kez bordo mavili takımın maç kadrosunda yer aldı. Ayrıca Trabzonspor’un stoper oyuncusu Hosseini de bu sezon ilk kez kadroda kendine yer buldu.

SAFA İLK 11’DE

Trabzonspor’da bu sezon ligde oynadığı 4 maçın ikisinde sonradan oyuna giren, milli arada Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da forma giyen genç oyuncu Safa Kınalı, Medipol Başakşehir karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Teknik direktör Eddie Newton; Nwakaeme, Flavio, Abdulkadir Parmak ve Flavio gibi isimlerin kadroda yer almadığı maçta son haftalarda performansıyla dikkat çeken genç oyuncuya orta sahada görev verdi.

28 LOCA SATIŞI YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Süper Lig’de locaların yüzde 50’si kapasitesinde açılması kararının ardından Trabzonspor’da satışa çıkarılan localardan 28 tanesi Başakşehir maçında yüzde 50 kapasite ile seyirci aldı. Uzun bir aradan sonra stada alınan az sayıda taraftar maç öncesinde kısa bir tezahürat yaptı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI