Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavililer, 73. dakikada bulduğu golle öne geçmesine rağmen uzatma anlarında yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı ve zirve yarışında önemli bir avantajı değerlendiremedi.
90+3’TE GELEN GOL DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ
Papara Park’ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, ikinci yarıda tempo yükseldi. Trabzonspor, 73. dakikada Felipe Augusto’nun golüyle öne geçti. Maçın son bölümüne avantajlı giren ev sahibi ekip, 90+3’te Selke’nin kafa vuruşuna engel olamayınca galibiyeti kaçırdı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 65’e çıkarırken, Başakşehir 48 puana ulaştı.
TEKKE VE SAVIC’TEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER
Karşılaşmanın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Bugün maalesef 1 puana razı olduk, yapacak bir şey yok. Yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak kaçan galibiyete dikkat çekti. Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin ise son dakikada gelen gole vurgu yaparak, “Tabii ki son dakikada attığımız golden dolayı çok mutluyum. Ama bugün 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum.” dedi. Bordo-mavili ekibin kaptanı Stefan Savic de mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek, “Son saniye son maça kadar savaşmaya devam edeceğiz.” sözleriyle takımın hedefini ortaya koydu.