Harry Potter geri mi dönüyor?

En son filminden neredeyse 10 yıl geçmesi üzerine Harty Potter’ın yeni bir filmi gelip gelmeyeceği konusunda söylentiler ortaya çıktı.
 Tarih: 01-03-2020 10:46:16
Harry Potter geri mi dönüyor?

 

 

Harry Potter serisi 2011 yapımı Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'yle son bulmuştu (IMDb). Serisinin son kitabı çıkalı 10 yıldan fazlayken son filmin gösterime girmesinin üzerindense neredeyse 10 yıl geçti.

Warner Bros.’un yeni bir film kurguladığı da dahil olmak üzere fısıltılar dolaşırken bunun ne zaman gerçekleştirileceğine dair henüz bir teyit gelmedi.

We Got This Covered’da yer alan habere göre fikrin gerçekleşebileceğiyle ilgili umut veren bir isim de geçenlerde Variety’ye verdiği röportajda Radcliffe şunları söyledi:

‘‘Bir şeylere hayır demekten hoşlanmıyorum ama yapmaya can atacağım bir şey de olmazdı. Bana göre bu filmler hayatlarına devam etti ve biz olmadan da gayet iyi gidiyorlar. İşlerin böyle kalmasını tercih ederim. Şimdiki hayatımı seviyorum. Herhangi bir seriye asla dönmem demiyorum ama kariyerimdeki mevcut esnekliği seviyorum. Bir seriye beni yıllar boyunca bağlayacak kontratlara imza attığım bir duruma gelmek istemiyorum.’’

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI