anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

The Walking Dead 11.sezona evden hazırlanıyor

Virüs salgınının dizi ve film sektörünü etkilemesine rağmen The Walking Dead’in senaryo birimi evden çalışmaya devam ediyor.
 Tarih: 17-03-2020 16:26:56
The Walking Dead 11.sezona evden hazırlanıyor

 

The Walking Dead ve yan ürünü Fear the Walking Dead senaristleri 11. sezona hazırlanıyor ve program yöneticisi Angela Kang’e göre işler hala planlandığı şekilde ilerliyor.

Screen Rant’ta yer alan habere göre bu özgün durumla ilgili THR’a konuşan Kang, The Walking Dead yazarlarının “uzaktan çalışmaya çoktandır hazırlıklı” olduğunu anlattı. Kang şunları söyledi:

‘‘Bugün kimse ofiste olmayacak. Senaryo birimi çalışmaya devam edecek. İşleri konferans aramaları ve video konferanslar üzerinden sürdürmeye devam edeceğiz. Uzaktan da olsa her şey ilerlemeye devam edecek.’’

The Walking Dead senaryo birimi için senaristlerin kendilerini iyi hissetmediklerinde uzaktan çalışması uzun süredir standart prosedür haline gelmişti.

Video konferanslar sayesinde Kang ve diğer senaristler gelecek sezonu tartışmak için toplantı yapma imkanına sahip.

The Walking Dead’in 10. sezonu şu an yayında, 11. sezonsa henüz prodüksiyona girmedi. Öte yandan salgının ne kadar daha devam edeceğine göre prodüksiyon da etkilenebilir.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI