SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 2 - Alanyaspor: 0 (Maç sonucu)

Haber görseli

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kocaelispor, sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırladığı mücadeleden 2-0 galip ayrılarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Maçın kaderini belirleyen goller ikinci yarıda geldi.

İKİNCİ YARIDA TEMPO YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kocaelispor daha etkili bir oyun sergiledi. 56. dakikada Balogh'un indirdiği topa ceza sahası içinde Agyei'nin yaptığı sert vuruş, kaleci Ertuğrul'u geçemedi. Dört dakika sonra Corendon Alanyaspor, Ruan ile direği geçemedi. Ruan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut direkten oyun alanını terk etti.

TAYFUR BİNGÖL'DEN SANAT ESERİ: RÖVEŞATA

Maçtaki kilidi açan gol, 62. dakikada geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Agyei'nin ortasına Tayfur Bingöl göğüs kontrolü yaptıktan sonra topu Serdar'a aktardı. Serdar'ın pasını tekrar alan Tayfur, kaleye arkası dönük olmasına rağmen harika bir röveşata vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

SERDAR DURSUN FARKİ İKİYE ÇIKARDI

Mücadelenin son anlarına doğru Kocaelispor rahatladı. 88. dakikada kazanılan serbest vuruşta Karol topu ceza sahasına gönderdi. Kalecinin uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak, ceza sahasının sağ çaprazında Can Keleş'in önüne düştü. Can Keleş'in bekletmeden yaptığı ortaya iyi yükselen Serdar Dursun, kafayla topu ağlara göndererek maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti.

Kaynak:İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız