anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Uğur Dündar TV 100'e geçecek iddiası

Yeni dönemde medyada yapılan transferler konuşulurken duayen gazeteci Uğur Dündar'a TV 100'den teklif geldiği iddia edildi.
 Tarih: 14-09-2022 13:12:25
Uğur Dündar TV 100'e geçecek iddiası

Medyada yeni sezon başladı. Televizyon kanalları, yeni transferleri ve yeni yapımlarını birbiri ardında duyururken atak yapmak isteyen kanallar da ünlü gazetecilerle görüşmelerini sürdürüyor.

Seçimler öncesi kadrolarını güçlendirmek isteyen haber kanalları da transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fox TV’nin çok izlenen sunucusu İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’ye transferi, medya dünyasının en çok konuşulan konularından birisi oldu.

UĞUR DÜNDAR İÇİN DEVREYE GİRDİLER
Gerçek Gündem’in edindiği bilgilere göre; son dönemde atak yapan TV100 kadrosunu güçlendirmek için yeni adımlar atıyor. Kanal yönetimi, ekranların tanınan yüzlerinden deneyimli gazeteci Uğur Dündar’la bir görüşme gerçekleştirdi.

Kanalın patronu Necat Gülseven’in de katıldığı görüşmelerde, Uğur Dündar’a kanalda program yapması teklif edildi. İki tarafın da kararını bu hafta vermesi bekleniyor.

Uğur Dündar, ana haber sunuculuğundan araştırma programlarına kadar televizyon kanallarında unutulmaz işlere imza atmıştı. Dündar son dönemde Halk Arenası isminde bir program yapıyordu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI