Gençlerbirliği'nde görevden ayrılan Hüseyin Eroğlu'nun yerine Volkan Demirel getirildi. Demirel için Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya da katıldı.
"GENÇLERBİRLİĞİ RUHUNU İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM"
İmza töreninde konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel ise, "Bana bu imkanı verdikleri için hem başkanımız hem yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği'ni dışarıdan çok iyi biliyordum ama içeri girdikten sonra bir ruhu yansıttığını iliklerime kadar hissettim. Bu, İlhan Cavcav ruhu. 25 senelik bir tesis burası ve 25 sene önceki vizyonla şu anki tesis güncel haliyle futbol için çok uygun. Rahmetli İlhan Cavcav Başkanıma da buradan rahmet diliyorum ailesine selamlarımı iletiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.
"FUTBOLA ODAKLANDIK"
İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, son günlerde gündemi sarsan hakemlerin bahis oynadığı iddialarına da değindi. Manşet Haber muhabirinin bu konudaki sorusu üzerine konuşan Demirel, futbolun içinde böyle tartışmaların olmasının üzücü olduğunu vurguladı.
Demirel, “Biz şu anda tamamen futbola odaklıyız ve sadece futbol konuşmak istiyoruz. Yetkililer gerekli incelemeleri yapacak, hatası olanlar da gereken cezayı alacaktır. Bizim görevimiz sahada en iyisini yapmak, futbolun güzelliklerini konuşulabilir hale getirmek. Gençlerbirliği olarak biz bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Haber Merkezi