anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

HİNDİSTAN - Duygu’nun ‘dehşet’ gecesi

Karavanlarıyla dünyayı gezen yeni evli çift Hindistan’da adeta “dehşeti yaşadı.”
 Tarih: 20-01-2020 18:29:25
HİNDİSTAN - Duygu’nun ‘dehşet’ gecesi

Hindistan'da motosiklet çetelerinden birinin saldırısına uğradığını belirten Duygu Keskin ve eşi Timmy, Hint polisinin saldırganları bir an önce yakalayıp yargı önüne çıkarmasını istiyor.

2 yıl önce Türkiye’de evlenen Duygu ile yabancı asıllı eşi Timmy, balayı için 5 yıldızlı otellere gitmek yerine, aldıkları karavanla dünya turuna çıkmaya karar vermiş. Bu süre zarfında birçok ülke gezen çift, Hindistan’da başlarına gelen olay nedeniyle kendi tabirleriyle “canlarını zor kurtarmışlar.”

Duygu Keskin, sosyal medyadan şu mesajı paylaştı:

“Dün akşam Hindistan'da bir çete saldırısına uğrayıp gasp ve tecavüzden kurtuluncaya kadar hayatta kalmanın böylesine güzel bir duygu olduğunu düşünmemiştim. Ben, eşim, köpeklerimiz bu güne örselenmiş bedenlerimiz ve cam kırıkları içindeki karavanımızda mutlu uyandık.”

Duygu ile Timmy, Hindistan’ın Kanpur bölgesinde durakladıkları sırada, motorlu 4 kişinin kaldırım taşlarıyla karavanlarının camlarını kırdıklarını ve kendilerini zorla araçtan indirmeye çalıştıklarını anlatıyor.

Çıkan arbedede Duygu kollarına eşi Timmy ise yüzüne aldığı darbelerden dolayı yaralanmış.

Saldırganların bir kaç saniyelik boşluğundan faydalanarak oradan uzaklaşmayı başardıklarını anlatan çift bu sefer ise dertlerini anlatabilecek bir yetkili bulamamış. Karşılaştıkları ilk polis ekibinin "sizi olay yerine götürmeliyiz" demesi üzerine korkup, kaçtıklarını ifade eden Duygu, yaşananları şöyle anlatıyor:

"Birkaç dakika sonra aynı polis arabamızı durdurdu. Adam ‘siz benimle oyun mu oynuyorsunuz, nereden bileceğim ne olduğunu, karakola gidiyoruz’ deyince siz olay yerine gittiğiniz için sizi takip etmedik dedim. Ben hamileyim ve adamlar beni dışarı çıkarmaya çalışırken birisi pantolonunu açtı bile, kime nasıl güvenelim? Bu an poliste bir kırılma yarattı ‘peki videonuzu çekeceğim olayı anlatın’ dedi."

Yaşadıkları korku dolu anları polise anlatan çift aynı zamanda gittikleri hastaneden de darp raporu aldıklarını belirtiyor.

Fakat bu tarz olayların sık sık yaşandığını kendilerine anlatan Hint polisinin, saldırganları yakalayabileceklerinden “şüpheli” olduklarını söyleyen Duygu ve Timmy ayrıca yaşadıkları olayın sosyal medyada yayılmasıyla birlikte aldıkları “çirkin” mesajlarından dolayı da “üzgün ve kızgın” olduklarını söylüyor.

Öte yandan başından geçen olayı sosyal medya hesabından paylaşan Duygu Keskin çok sayıda küfürlü ve cinsiyetçi mesajlar aldığını söyledi.

Keskin kendisine gelen sözkonusu mesajları tepki amaçlı yine sosyal medyada paylaştı. (Kaynak: euronews)

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI