9 ilde yoğun kar / Hava soğuyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün için kuvvetli yağış, yoğun kar ve kuvvetli rüzgar uyarılarında bulundu.
 Tarih: 31-01-2020 08:56:27   Güncelleme: 31-01-2020 09:45:27
9 ilde yoğun kar / Hava soğuyor

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karaman ve Niğde çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri ile sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ’ın güneyi, Tunceli, Bingöl, Muş, Van’ın güneyi, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor.

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya'da yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İSTANBUL °C, 10°C / Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İZMİR °C, 14°C / Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı, doğusunun çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ADANA °C, 13°C / Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, kuzeydoğu kesimleri ile Niğde ve Karaman çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 4°C / Parçalı yer yer çok bulutllu.

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, 2°C / Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 10°C / Çok bulutlu ve yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Malatya ve Elazığ'ın güneyi, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Van'in güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

ERZURUM °C, 2°C / Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, yağmur ve sağanak, zamanla karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 10°C / Çok bulutlu ve yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI