Sampdoria'da 7. koronavirüs teşhisi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen 22 yaşındaki stoper Fabio Depaoli koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
 Tarih: 15-03-2020 12:43:51
Sampdoria'da 7. koronavirüs teşhisi

 

Avrupa'da koronavirüs salgınının en yoğun görüldüğü ve tüm ülke genelinde karantina kararı alınan İtalya'da, salgın futbolu etkilemeye devam ediyor. İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Sampodoria'nın 22 yaşındaki oyuncusu Fabio Depaoli koronavirüs testininin pozitif çıktığını açıkladı.

Depaoli, Sampdoria'da koronavirüs tespit edilen 6. oyuncu olurken konuyla ilgili olarak kulüp tarafından yapılan açıklamada isim verilmezken genç oyuncu sosyal medya hesabından gelişmeyi doğruladı. 22 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iyi olduğunu belirtirken COVID-19 virüsünün tehlikesine vurgu yaptı ve "Ancak doğru önlemleri alıp profesyonellerin tavsiyelerine uyarsak en büyük maçımızı kazanabilir ve eskisinden daha güçlü dönebiliriz." dedi.

Depaoli "Evde kalın" uyarısında da bulundu.

Sampdoria'nın 2019'un yaz ayında 4,5 milyon Euro bedelle transfer ettiği Depaoli bu sezon 16 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Depaoli'nin yaptığı açıklamanın ardından Sampdoria'nın Polonyalı oyuncusu Bartosz Bereszynski'nin testi de pozitif çıktı. Sampdoria'daki koronavirüs vakası böylelikle 7'ye yükseldi.

Bu sezon Sampdoria formasıyla 18 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu 1 asist yaptı.

Sampdoria'da daha önce Albin Ekdal, Omar Colley, Fabio Depaoli, Morten Thorsby ve Antonino La Gumina'da koronavirüs tespit edilmişti.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI