SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Adana'da iş yerine EYP attılar: Facianın eşiğinden dönüldü

Haber görseli

Adana’nın Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde bir erkek giyim mağazasına parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı. Olay, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, iş yerinin kapalı olması olası bir faciayı önledi. Mağazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

MAHALLEDE KORKU VE PANİK YARATTI

Patlayıcının infilak etmesiyle çıkan yüksek ses, mahalle sakinlerini korkuttu. Olayı duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve güvenlik ekibi sevk edilerek, çevrede güvenlik önlemleri alındı ve bölgeye giriş-çıkışlar kontrol altına alındı. Saldırının gerçekleştiği cadde kısa süreliğine araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yeri inceleme ekipleri, patlayıcının etkisini ve kullanılan malzemeyi belirlemek için detaylı çalışmalar yaptı. Mağaza çevresinde parça tesirli el yapımı patlayıcıya ait deliller toplandı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yetkililer, vatandaşlardan bölgeden uzak durmalarını ve gördükleri şüpheli durumları ihbar etmelerini istedi. Soruşturmanın devam ettiği ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız