İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye katılan ve rozeti Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılan Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
Eski İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti’den istifa etmişti. Zorlu’ya, 21 Ocak’ta Ankara’da düzenlenen AKP İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozet takıldı.
Yeni bir sürece girdik. Aracılığınızla sadece şunu söylemek istiyorum; Türk milletinin bir evladı olarak, Anadolu’nun bir evladı olarak polemik kültürü ve siyasetinin hep dışında kaldım. Bundan sonra da öyle olacak. Bu süreçte bana destek veren, yanımda olan, bana oy veren vatandaşlarımızın, vicdanlı vatandaşlarımızın eleştirilerini de saygıyla karşılıyorum hepsinin başımın üstünde yeri var ama yalan siyaset kültürünün de bir parçası olmayacağımın altını çizmek istiyorum. Şimdi ülkemiz için çözüm üretme ve icraat zamanıdır. ” ifadelerini kullandı.