Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın sahasında Gaziantep FK’yi konuk edecek. Tüpraş Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.
BEŞİKTAŞ LİGDE SON 3 MAÇTA 7 PUAN
Siyah-beyazlı ekip, ligde çıktığı son 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı.
Beşiktaş, deplasmanlarda Hesap.com Antalyaspor’u 3-1, Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup ederken, iç sahada Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
Derbide Fenerbahçe’ye 3-2 kaybeden Beşiktaş, Gaziantep FK karşısında galip gelerek yeniden çıkış yapmak istiyor.
GAZİANTEP FK BİR BASAMAK ALTTA
Gaziantep FK, Süper Lig’de geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 22 puan aldı.
Rakibini yalnızca bir basamak geriden takip eden kırmızı-siyahlılar, İstanbul deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
BEŞİKTAŞ’TA NECİP VE MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU YOK
Beşiktaş’ta iki isim Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.
Tedavileri devam eden Necip Uysal ile Mustafa Erhan Hekimoğlu, müsabakada görev alamayacak.
Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe’de oynadığı son 3 lig mücadelesinde 8 puan kaybetti.
Beşiktaş;
-
Gençlerbirliği’ne 2-1,
-
Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olurken,
-
Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
Evindeki 3 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Beşiktaş, bu karşılaşmaların tamamında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü sağlayamadı.
UDUOKHAI CEZA SINIRINDA
Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Felix Uduokhai, ligde gördüğü 3 sarı kart nedeniyle ceza sınırında bulunuyor.
Alman savunmacı, Gaziantep FK karşısında kart görmesi halinde 16. haftadaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.
RAFA SILVA’NIN DURUMU BUGÜN NETLEŞECEK
Son üç maçtır kadroda yer almayan Portekizli oyuncu Rafa Silva, takımla çalışmalara yeniden başladı.
Bugünkü antrenmanda durumunun değerlendirilmesinin ardından, teknik direktör Sergen Yalçın'ın onay vermesi halinde oyuncunun geniş kadroda yer alabileceği belirtildi.
BEŞİKTAŞ, GAZİANTEP FK’YE KARŞI SON 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Siyah-beyazlı ekip, Gaziantep FK ile ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet alamadı.
Geçen sezonun ikinci devresinde rakibine 2-0 yenilen Beşiktaş, aynı sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kalmıştı.
Bu sezonun ikinci devresinde Dolmabahçe’de oynanan mücadelede ise Beşiktaş, Gaziantep FK’ye 2-1 yenilerek iç sahada rakibine karşı ilk mağlubiyetini almıştı.
Beşiktaş, yarınki maçtan galibiyetle ayrılarak hem kötü seriyi sonlandırmayı hem de taraftarı önünde yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor.
Kaynak: AA