Çanakkale’nin Bozcaada ilçesine, Ramazan Bayramı süresince bazı araçların geçişine kısıtlama getirildi. Karar kapsamında minibüs, otobüs ve ağır vasıta türündeki araçların adaya ulaşımı belirli günlerde durdurulacak.
GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ tarafından yapılan açıklamada, uygulamanın Bozcaada İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan bayram tedbirleri kapsamında hayata geçirildiği bildirildi.
HANGİ ARAÇLAR YASAKLANDI?
Alınan karar doğrultusunda, 19, 20, 21 ve 22 Mart tarihlerinde Geyikli-Bozcaada hattında bazı araç türlerinin geçişine izin verilmeyecek. Yasak kapsamında 19-32 kişilik midibüsler, otobüsler, kamyonlar, tırlar, kepçeler ve diğer ağır vasıtalar yer alıyor.
UYGULAMA 4 GÜN SÜRECEK
Söz konusu kısıtlama, bayram yoğunluğunu azaltmak amacıyla 4 gün boyunca uygulanacak. Bu tarihlerde belirtilen araçların Bozcaada’ya geçişi geçici olarak durdurulacak.