SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Cengiz Ünder: 'Beşiktaş’ta kalmak istiyorum'

Haber görseli

Beşiktaş’ın sezon başında Fenerbahçe’den kiraladığı milli futbolcu Cengiz Ünder, siyah-beyazlı takımda kariyerine devam etmek istediğini söyledi. Antalya’nın Belek ilçesinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş kampında değerlendirmelerde bulunan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, takım içindeki atmosferin son derece olumlu olduğunu belirtti. Kamp dönemlerinin her zaman zorlu geçtiğini vurgulayan Ünder, yoğun antrenman temposuna rağmen oyuncular arasındaki uyumun ve birlik duygusunun yüksek olduğunu, bunun da sahaya olumlu yansıdığını ifade etti.

“FİZİKSEL OLARAK HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYİM”

Sakatlığını geride bırakma sürecinde olduğunu aktaran deneyimli futbolcu, kısa süre içinde takımla birlikte saha çalışmalarına başlamayı hedeflediğini dile getirdi. Kendini fiziksel açıdan iyi hissettiğini söyleyen Cengiz Ünder, her geçen gün güçlendiğini ve bunun motivasyonunu artırdığını kaydetti. Sezonun ilk yarısında takım olarak talihsizlikler yaşadıklarını anlatan Ünder, öne geçilen maçlarda yaşanan puan kayıpları, kırmızı kartlar ve kaçan gol fırsatlarının takımı zor durumda bıraktığını ancak buna rağmen oyundan kopmadıklarını belirtti. Son haftalarda performansın yükseldiğini vurgulayan milli oyuncu, ikinci yarı için umutlu konuştu.

“OPSİYONUN KULLANILMASINI İSTERİM, ÖNCELİĞİM SAHADA OLMAK”

Teknik direktör Sergen Yalçın ile çalışmaktan memnun olduğunu dile getiren Cengiz Ünder, antrenmanların temposunun ve oyun anlayışının kendisine büyük katkı sağladığını söyledi. Hücum oyuncularına tanınan özgürlüğün kendisini daha rahat hissettirdiğini ifade eden Ünder, Beşiktaş forması altında mutlu olduğunu ve sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun kullanılmasını arzu ettiğini belirtti. Kendisini tamamen lig maçlarına odakladığını vurgulayan deneyimli futbolcu, hedefinin hem Beşiktaş’ta başarılı bir performans sergilemek hem de yeniden A Milli Takım formasını giymek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.