Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara’da düşen uçakta hayatını kaybeden Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Ali Al-Haddad ve beraberindeki heyet için taziye mesajı yayımladı.
TAZİYE MESAJI PAYLAŞTI
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan kazanın büyük üzüntü yarattığını belirterek, hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletti.
“ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK”
Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Üzüntümüz büyük. Ankara’da düşen uçakta hayatını kaybeden, aralarında Libya Genelkurmay Başkanı Sayın Muhammed Ali Ahmed Al-Haddad’ın da bulunduğu heyete Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, kardeş Libya halkına ve yönetimine sabır ve başsağlığı diliyorum.”
Cevdet Yılmaz, uçağın düşmesine ilişkin başlatılan soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle yürütüldüğünü de vurguladı.
Kaynak: AA