Çevik Orman A.Ş mobilya sektöründe zirvede!

Çevik Orman Ürünleri A.Ş ve güçlü ekibi ile Ankara Siteler’de, mobilya imalatçıları ve proje - müteahhitlik firmalarının hizmetinde.
 Tarih: 02-03-2021 17:06:05   Güncelleme: 03-03-2021 10:05:05
Çevik Orman A.Ş mobilya sektöründe zirvede!

 

Mobilya sektöründe 1960 yılından bu yana var olan Çevik Orman Ürünleri,deneyimli ekibiyle mobilya imalatında öncü firmalardan biridir.
Yola mobilya imalatı ile çıkan sektörün ihtiyaçlarını yerinde tespit etmiş, kaliteli ürünleri geniş bir ürün skalasıyla müşterisinin beğenisine sunmak için her geçen gün kendini yenileyerek, zamanın ruhuna uygun ürünler sunarak gerek Türkiye’de gerek yurtdışında pek çok zevke hitap etmeyi başarmış; geçen zaman içinde adını markalaştırarak firmasının değerine değer katmıştır.
Anonim şirketi olan firma, İlhami Çevik ve İbrahim Çevik öncülüğünde, sektördeki öncü kuruluşların bayiliğini de 1995 yılından bu yana birer birer bünyesine katmıştır.
Çevik Orman Ürünleri olarak bugün sektörün lider firmalarından biri olmanın getirdiği sorumluluğun bilincinde olduklarını her fırsatta dile getiren Genel müdürümüz İbrahim Çevik, müşteri memnuniyetinin öncelikleri olduğunu; ve tam 61 yıldır düşlenen her bir mekanda Çevik Orman Ürünlerinin bir payı olduğunu dile getiriyor.
Mobilya denince Türkiye’nin can damarı olan sitelerde 15.000 m2’lik depolama ve 1.800 m2’lik Showroom alanı ile Ankara Sitelerde , 25 kişilik uzman ekibiyle sadece Ankaralılara değil Türkiye’nin her bölgesinin hizmetindedir.
Mekanları konforlu ve işlevsel kılan geniş ürün yelpazesiyle düşlenen yaşam alanlarına dönüştüren Çevik Orman Ürünleri en kaliteli ürünleri her bütçeye uygun fiyatlandırma ve değerli müşterileri ile sadece tek bir sefer değil ömür boyu birlikte yol almak düşüncesiyle güçlü bir bağ kurmaktadır.
Çevik Orman Ürünleri ahşap sektörü ile ilgili her türlü sunta, suntalam, mdf, mdflam, akrilik levha, mdf kap,kontrplak satışları ile Çamlıtepe caddesi No:298-300 Siteler/Ankara’da hizmetinizdedir.
Hedeflerimiz doğrultusunda, deneyimli ekibimizle güçlenerek yol aldığımız mobilya sektöründe en kosa zamanda 25.000 m2’lik depolama alanı ve sevkiyat aracı ile profesyonel hizmetin öncüsü olarak gelecek planlarımızı yapmış bulunmaktayız.
Çevik Orman Ürünleri A.Ş Bayileri:
AGT Ağaç Ürünleri A.Ş.
Kastamonu Entegre A.Ş.
Yıldız Entegre A.Ş.
Orma A.Ş.
Çamsan A.Ş
Egger Kenar Bantları A.Ş.
Portakal Kenar Bantları A.Ş.
Starwood A.Ş.
Teverpan A.Ş.
Işık Profil A.Ş.
Çamsar MDF A.Ş.
Kronospan A.Ş.
Pelilam A.Ş.
ASD Laminat A.Ş.
Yurtdışı Firmalarının Bayiliği

Henkel Ahşap Yapıştırıcılar İç Anadolu Bölge Distribütörlüğü
UPM WISA (Finlandiya) Türkiye Distribütörlüğü
Dupont Corian Akrilik Levhalar (USA) İç Anadolu Bölge Bayiliği
Estply(Estonya) Kontrplak Türkiye Satış Bayiliği
Metsa (Finlandiya) Türkiye Satışı
Sveza (Rusya) Kontrplak satışı

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI