CHP'li 4 büyükşehir belediyesi, Mersin'deki limon üreticisini destekleyecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin limon üreticilerine destek olmak için başlattığı uygulamaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi destek verdi.
 Tarih: 02-02-2022 12:47:23   Güncelleme: 02-02-2022 12:57:23
CHP'li 4 büyükşehir belediyesi, Mersin'deki limon üreticisini destekleyecek

CHP’li dört büyükşehir belediyesi, Mersin’deki limon üreticilerine destek olmak için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başlattığı uygulamaya destek verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sosyal medya hesabında, “Üreticiye destek vatandaşa katkı. Limon üretiminin olmadığı; İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Tekirdağ’da Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla iş birliği yaptık… 100 bin kg limonu Mersin’li üreticilerimizden alıp vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Biriz beraberiz” açıklamasını yaparak uygulamayı duyurdu. 

CHP’li dört büyükşehir belediye başkanı Seçer’in paylaşımını alıntılayarak şu yanıtları verdiler:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:

"Bu bağı çok daha güçlendireceğiz. Hem üreticiyi destekleyeceğiz hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

"Mersinli üreticilerimizden alacağımız limonları ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturacağız. Biliyoruz ki kalkınma yolunda atacağımız en büyük adım üretimden geçiyor. Yalnızca Ankara'da değil her yerde ve her koşulda çiftçilerimizin yanındayız."

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen:

"Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak üzerinden gelemeyeceğimiz zorluk yok. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile geçim sıkıntısı çeken yurttaşlarımıza bir nebze olsun destek sağlayacağız. Sayın Vahap Seçer’e ve Mersinli üreticilere tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak:

"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın doğal ve taze ürüne ulaşımını kolaylaştırmak, üreticilerimize destek olmak için Mersin Büyükşehir Belediyemizle iş birliği gerçekleştirdik. Sosyal demokrat belediyeler olarak, üreticilerimizi destekleyeceğimiz iş birliklerimiz devam edecektir."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI