SON GELİŞMELER
lösev
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Erden Timur’un şirketlerine kayyum atandı

Haber görseli

“Futbolda bahis” soruşturması kapsamında tutuklanan eski Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un ortağı olduğu şirketlere, sulh ceza hâkimliğinin kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandı.

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Başsavcılık, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi ve Aklama Suçu Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Timur hakkında “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlamasıyla işlem yapıldığını duyurdu.

ŞİRKETLERE KAYYUM KARARI

Açıklamada, Timur’un sahibi ve ortağı olduğu şirketlerin, öncül suçlar kapsamında elde edilen gelirlerin aklanması faaliyetlerinde kullanıldığı değerlendirildiği belirtildi. Bu kapsamda Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla şirketlere TMSF kayyum olarak atandı.