BÜLENT KUŞOĞLU'NUN İSTİFA HABERİ ASILSIZDIR!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun son tartışmaların ardından istifa haberleri asılsız çıktı.
 Tarih: 12-07-2021 16:52:20   Güncelleme: 12-07-2021 17:36:20
BÜLENT KUŞOĞLU'NUN İSTİFA HABERİ ASILSIZDIR!

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde yaptığı ‘selamlama’ bir anda siyasetin gündemine oturdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen Kuşoğlu, partililere seslenirken “Size Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” dedi.

    Bülent Kuşoğlu, yaptığı açıklama ile  Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık zeminini güçlendirirken parti içi tartışmaların da önünü kesti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu yaptığı açıklamda samimi bir şekilde partisinin genel başkanını Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini ifade etmiştir.

    Bülent Kuşoğlu'na en yakın kişilerle yapıtığımız kuliste '' istifa haberleri  ittifakı yıpratmak amacıyla bilinçli olarak yapılmaktadır.Bülent Kuşoğlu aklı selim, siyaseti ve nerede ne konuşması gerektiğini bilen biridir her partilinin kendi genel başkanını Cumhurbaşkanı adayı olarak görmesi çok doğaldır.Sayın Kuşoğlu'nunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak görmesi ve bunu ifade etmesi çok doğaldır.İstifa haberleri kesinlikle yalan haberdir''denildi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI