Altındağ Belediyesi, yaz başında başlattığı asfalt seferberliği kapsamında ilçe genelinde 75 bin 637 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı mahallelerde eş zamanlı yürüttüğü yol açma ve asfaltlama çalışmalarıyla ulaşım altyapısını yeniliyor.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, asfalt çalışmalarını sahada inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Tiryaki, çalışmaların ilçedeki tüm mahallelerde sürdüğünü belirtti.
"GECE GÜNDÜZ SAHADAYIZ"
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tiryaki, vatandaş memnuniyetinin kendileri için öncelikli olduğunu belirterek, “Altındağ’ın her mahallesine eşit bir şekilde hizmet götürmek için gece gündüz sahadayız” dedi.
Mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Tiryaki, bugüne kadar 75 bin 637 ton asfalt serimi yapıldığını ifade etti.
ÇALIŞMALAR FARKLI MAHALLELERDE SÜRECEK
Asfalt ve yol açma çalışmalarının önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edeceği bildirildi. Belediyenin, asfalt taleplerinde vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen bildirimlere öncelik verdiği belirtildi.
Altındağ sakinleri asfalt taleplerini Altın Masa Çağrı Merkezi, WhatsApp ihbar hattı ve belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden iletebiliyor.