Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Antalya’da fuhuş operasyonu büyüdü: Belediye personeli gözaltında

Antalya’daki fuhşa aracılık soruşturmasında yeni operasyon düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi personeli O.Ş.K. ve eski Antalyaspor yöneticisi A.E.’nin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 13.08.2026 12:44 Nahibe Demirel 134 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Antalya’da fuhuş operasyonu büyüdü: Belediye personeli gözaltında
Paylaş:
N

Antalya’da yürütülen fuhşa aracılık soruşturması kapsamında operasyonların kapsamı genişledi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM ekiplerinin bu sabah düzenlediği operasyonda 6’sı kadın 8 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli O.Ş.K. ile Antalyaspor’un eski yöneticilerinden A.E.’nin de bulunduğu bildirildi.

KOM EKİPLERİ SABAH 05.00’TE HAREKETE GEÇTİ

Körfez Gazetesi’nden Ertuğrul Gün’ün haberine göre, soruşturma dosyasına giren yeni ifade ve belgelerin ardından KOM ekipleri bugün saat 05.00 sıralarında operasyon düzenledi.

Aralarında yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu 8 şüpheli yakalanarak Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

BELEDİYE PERSONELİ DE GÖZALTINDA

Operasyonda gözaltına alınan isimlerden O.Ş.K.’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli olduğu belirtildi.

Dosyada ayrıca Antalyaspor’un eski yöneticilerinden A.E.’nin de şüpheliler arasında bulunduğu aktarıldı.

SORUŞTURMADA DAHA ÖNCE İKİ TUTUKLAMA

Soruşturmanın önceki aşamasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Gençlik ve Eğitim Kamp Merkezi Sorumlusu T.G. gözaltına alınmıştı.

28 Temmuz’da Marmaris’te yakalanan T.G., Antalya’ya getirildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Aynı merkezde görev yapan O.U. da belediye personeline kırmızı ve yeşil reçeteli ilaç temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış, daha sonra tutuklanmıştı. T.G. ile O.U.’nun görevlerinden uzaklaştırıldığı belirtilmişti.

O.Ş.K. HAKKINDA DAHA ÖNCE ŞİKÂYETLER GÜNDEME GELMİŞTİ

O.Ş.K.’nin adı daha önce de bazı şikâyet ve iddialarla gündeme gelmişti.

Kaynak haberde, O.Ş.K. hakkında 18 yaşından küçük kız çocuklarına yönelik cinsel taciz ve şiddet iddiaları nedeniyle bazı ailelerin şikâyetçi olduğu öne sürüldü. Söz konusu iddialara ilişkin kesinleşmiş bir yargı kararı bilgisi paylaşılmadı.

GÖZALTINDA DİKKAT ÇEKEN İLAÇ İDDİASI

Haberde ayrıca O.Ş.K.’nin gözaltına alınmasının ardından arkadaşlarını arayarak evde bulunan ilaçların getirilmesini istediğinin öne sürüldüğü belirtildi.

Bu iddianın soruşturmadaki delillerle nasıl ilişkilendirildiğine ilişkin henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

ŞÜPHELİLERİN İFADELERİ SÜRÜYOR

Gözaltına alınan 8 şüphelinin Antalya İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Soruşturmanın, elde edilen yeni ifadeler ve belgeler doğrultusunda genişletildiği belirtiliyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kerküklü gençler, okul otobüsünden döner dükkanı yarattı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kerküklü gençler, okul otobüsünden döner dükkanı yarattı
WhatsApp
İhbar Hattı