Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Arpaguş’tan Medine’de hacı adayları için yakın takip

Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş, 2026 hac organizasyonu kapsamında Medine’de yürütülen konaklama, ulaşım, sağlık ve koordinasyon çalışmalarını değerlendirdi.

GÜNDEM 19.05.2026 21:36 Dicle Toğal 100 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Arpaguş’tan Medine’de hacı adayları için yakın takip
Paylaş:
N

Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş, 2026 yılı hac organizasyonu çerçevesinde Medine’de sürdürülen hazırlıkları yerinde takip etti. Hac ibadeti için ilk durağı Medine olan Arpaguş, organizasyonun farklı alanlarında görev yapan ekiplerden mevcut çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

MEDİNE’DE HAC HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI

Arpaguş, Medine Koordinasyon ve İskân Ekip Başkanlığı ile Medine Bölge Merkezi’ni ziyaret ederek konaklama, havalimanı, kargo, acente ve sağlık hizmetlerine ilişkin yürütülen süreci değerlendirdi. Toplantılarda 2026 hac dönemine yönelik hazırlıkların son durumu ele alındı.

DİYANET HEYETİ ÇALIŞMALARI SAHADA TAKİP ETTİ

Ziyaretlerde Arpaguş’a Diyanet yöneticilerinin yanı sıra Riyad Büyükelçiliği ve Cidde Başkonsolosluğundan din hizmetleri temsilcileri eşlik etti. Medine’deki saha incelemeleriyle, hacı adaylarına sunulacak hizmetlerin koordineli ve eksiksiz biçimde yürütülmesi hedeflendi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
CHP Gençliği 81 ilde yürüdü: Bizim bir vazifemiz var
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
CHP Gençliği 81 ilde yürüdü: Bizim bir vazifemiz var
WhatsApp
İhbar Hattı