Şişli’de 25 yaşındaki Burçin Şahin’in kayınvalidesi Menekşe K. tarafından silahla öldürülmesine ilişkin soruşturmada dikkat çeken yeni bilgilere ulaşıldı. “Kasten öldürme” suçundan tutuklanan Menekşe K.’nin, ifadesinde olayı "Namus meselesi" olarak anlattığı öğrenildi. Şüphelinin, cinayetin ardından pencereye çıkarak "Gelinimi öldürdüm, namusumu temizledim" dediği iddia edildi.
GELİN CİNAYETİNDE KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI
Şişli Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasında, olaydan kısa süre önce Burçin Şahin’in iki çocuğunun görümceleri Ceylan S. ve Nehir K. tarafından evden çıkarıldığı tespit edildi. İki kız kardeşin çocukları bir eve bıraktıktan sonra caddedeki bir emlakçıya gittiği, olay sonrası ise buradan çıkarak eve doğru koştuğu anların güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.
GÖRÜMCE ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
Polis ekipleri, olaydan önce evde bulunan Ceylan S.’yi gözaltına aldı. Ceylan S.’nin ifadesinde, kardeşi Nehir K.’nin Burçin Şahin’e "Sen kardeşime bunu nasıl yaparsın, benim kardeşim hapiste, çocuklarından utanmıyor musun" dediğini anlattığı öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan Ceylan S. adli kontrolle serbest bırakılırken, Nehir K.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.