İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti'ye katılmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.
AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Tugay'a parti rozetini Erdoğan taktı. Tugay, törende yaptığı konuşmada AK Parti'ye “inanarak ve güvenerek” katıldığını belirterek İzmir'in sorunlarının çözümü için merkezi yönetimle iş birliği mesajı verdi.
ERDOĞAN: “İZMİR GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK”
Erdoğan, Tugay'ın AK Parti'ye katılımının ardından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na “AK Parti ailesine hoş geldin” dedi.
Erdoğan, İzmir'e hizmet konusunda Tugay'a “tüm imkânlarımızla destek olacağız” mesajı verirken, İzmir'in “gönül belediyeciliği” ile tanışmasının hayırlı olmasını diledi.
TUGAY'DAN “HOŞ BULDUK” YANITI
Tugay ise Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak, “Hoş bulduk Sayın Cumhurbaşkanım.” ifadelerini kullandı.
Tugay mesajında, “Ege'nin incisi İzmir'imize en güzel hizmetleri kazandırmak, şehrimizi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İzmir'imiz için hayırlı olsun.” dedi.
“İZMİR'İ YENİDEN İNŞA ETMEK ÜZERE YOLA ÇIKIYORUZ”
Tugay, katılım törenindeki konuşmasında Erdoğan'ın liderliği ve AK Parti ailesinin desteğiyle İzmir'in sorunlarını çözmek ve şehri yeniden inşa etmek üzere çalışacaklarını söyledi.
Yerel yönetim ile merkezi hükümet arasındaki uyum ve iş birliğinin önemine dikkat çeken Tugay, bu iş birliğiyle İzmir için çalışmalar yürütüleceğini ifade etti.
Tugay ayrıca konuşmasının sonunda Erdoğan ve AK Parti ailesine teşekkür ederek “Hoş geldik ve hoş bulduk”ifadelerini kullandı.