Denizli’de uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 12’si tutuklandı. Operasyon kapsamında çok sayıda sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde uyuşturucu ticaretine yönelik çalışma başlattı.
BELİRLENEN ADRESLERE EŞ ZAMANLI BASKIN
Ekiplerin yürüttüğü çalışmaların ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Adreslerde yapılan aramalarda 35 parça halinde 1604 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik uyuşturucu, 9 parça halinde toplam 16,5 gram sentetik uyuşturucu ve 89 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Aramalarda ayrıca uyuşturucu madde kullanımında kullanılan çeşitli aparatlar da bulundu.
13 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyon kapsamında 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 13 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.
12 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bir şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.