Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Halk TV’ye kayyum atandı! Mali Şube ekipleri binada arama yapıyor

Halk TV’nin İstanbul’daki binasına sabah saatlerinde polis girdi. Kanala kayyum atandığı, yayının da durdurulduğu bildirildi. Cafer Mahiroğlu gelişmeyi duyurdu.

GÜNDEM 14.10.2026 07:12 Güncelleme: 14.10.2026 08:31 Nahibe Demirel Okuma Süresi: 1 dk
Halk TV’ye kayyum atandı! Mali Şube ekipleri binada arama yapıyor
Paylaş:
N

Halk TV’nin İstanbul’daki merkez binasına sabah saatlerinde polis ekipleri girdi. Kanal yönetimi ve farklı haber kaynakları, Halk TV’ye kayyum atandığını ve televizyon yayınının durdurulduğunu bildirdi. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu da polis ekiplerinin binada bulunduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

POLİS EKİPLERİ HALK TV BİNASINA GİRDİ

Halk TV’nin İstanbul’daki merkez binasında 14 Ekim sabahı hareketlilik yaşandı. Polis ekiplerinin binaya girdiği bilgisi Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu tarafından açıklandı.

Mahiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Butlan lideri Kılıçdaroğlu ve ekibi mutlu olabilir. Polis Halk TV’de” ifadelerini kullandı. Gelişmenin ardından farklı haber kaynakları, kanala kayyum atandığını bildirdi.

KAYYUM ATANDI, YAYIN DURDURULDU

Polis ekiplerinin binaya girmesinin ardından Halk TV’nin televizyon yayınının durdurulduğu aktarıldı. Halk TV programcısı Deniz Bayramoğlu’nun aktardığına göre, Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ile kayyum heyeti başkanı arasında yayının sürdürülmesi için yapılan görüşmeden sonuç alınamadı. Bunun ardından kanalın yayını durduruldu.

Şu ana kadar kayyum kararının hangi dosya kapsamında verildiği, kararı veren merci ve kayyum heyetinin yapısına ilişkin ayrıntılı resmi bir açıklama yayımlanmadı.

 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ABD’de İç Güvenlik Bakanlığını tasfiye edecek yasa tasarısı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ABD’de İç Güvenlik Bakanlığını tasfiye edecek yasa tasarısı
WhatsApp
İhbar Hattı