Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Harabe evden kurtarılan Nazar annesiyle yeni yaşamına başladı

Bursa’da yıllar sonra bulunup annesine teslim edilen 8 yaşındaki Nazar, Almanya’ya götürüldü. Küçük çocuk, annesi ve kız kardeşiyle yaşayacağı evde ilk kez görüntülendi.

GÜNDEM 12.05.2026 12:31 Dicle Toğal 97 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Harabe evden kurtarılan Nazar annesiyle yeni yaşamına başladı
Paylaş:
N

Bursa’da 7 yıl boyunca alıkonulduğu evden polis operasyonuyla kurtarılan Nazar S., velayet kararının ardından annesi Rebecca S. ile Almanya’ya gitti. DNA testiyle annesinin kimliği kesinleşen küçük çocuk, bundan sonraki yaşamını annesi ve kız kardeşi Emilia Zafira ile birlikte sürdürecek.

NAZAR İÇİN YENİ HAYAT ALMANYA’DA BAŞLADI

Mahkeme kararıyla annesine teslim edilen Nazar’ın pasaport işlemleri tamamlandıktan sonra Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi. Havalimanında anneannesi tarafından karşılanan çocuk, balonlar ve Almanca “Evine hoş geldin” yazılı pankartla süslenen yeni evine geçti. Bahçeyi inceleyen Nazar’ın, daha sonra annesiyle birlikte evi gezdiği görüldü.

ODASINI VE OYUNCAKLARINI MERAKLA İNCELEDİ

Nazar, kız kardeşiyle paylaşacağı odada kendisi için hazırlanan yatağı ve oyuncakları tek tek inceledi. Bursa’da geçici koruma altındayken ilkokula başlayan küçük çocuğun eğitimine Almanya’da devam edeceği, okuma yazmayı da burada öğreneceği belirtildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TCMB rezervlerinde 'Mayıs' baharı: 6 milyar dolarlık sıçrama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
TCMB rezervlerinde 'Mayıs' baharı: 6 milyar dolarlık sıçrama
WhatsApp
İhbar Hattı