Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın başkent ilan edilişinin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu bir mesaj yayımladı.
Yavaş, paylaşımında Ankara’nın Cumhuriyet tarihindeki önemine vurgu yaparak, başkente hizmet etmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.
ANKARA’NIN 103’ÜNCÜ YILINI KUTLADI
Ankara’nın başkent oluşunun yıl dönümü nedeniyle paylaşım yapan Mansur Yavaş, mesajında kenti “Cumhuriyetimizin kalbi” ve “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti” sözleriyle tanımladı.
Yavaş, Ankara’ya hizmet etmenin taşıdığı anlamı da vurgulayarak başkent oluşunun 103’üncü yılını kutladı.
“ANKARA’MIZA HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ONUR”
Mansur Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin kalbi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti güzel Ankara’mıza hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Başkent oluşumuzun 103. yılı kutlu olsun.”