Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Resmî Gazete'de üst düzey deprem: Göç ve AFAD'da değişim

Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararlarıyla Göç İdaresi Başkanlığı ve AFAD’da dikkat çeken görev değişiklikleri yapıldı.

GÜNDEM 25.05.2026 00:30 Dicle Toğal 100 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Resmî Gazete'de üst düzey deprem: Göç ve AFAD'da değişim
Paylaş:
N

25 Mayıs 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Göç İdaresi Başkanlığı ve AFAD’da üst düzey görev değişikliklerine gidildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarda, bazı isimler görevden alınırken yerlerine yeni atamalar yapıldı.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞINDA ÜST DÜZEY DEĞİŞİM

2026/144 sayılı karara göre, Göç İdaresi Başkan Yardımcısı Niyazi Uluölge ile Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Davut Düzgün görevden alındı. Göç İdaresi Başkanlığına ise İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Muhammet Selami Yazıcı atandı.

BAŞKAN YARDIMCILIĞINA VE GENEL MÜDÜRLÜĞE ATAMA

Kararla birlikte Göç İdaresi Başkan Yardımcılığına Murat Karakaya getirildi. Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türköz atandı.

AFAD’DA BARIŞMA VE YAPIM İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

2026/146 sayılı kararla AFAD Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan görevden alındı. Bu göreve Elif Bağ’ın atandığı Resmî Gazete’de duyuruldu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Erdoğan imzaladı: Bilgi Üniversitesi faaliyetine devam edecek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erdoğan imzaladı: Bilgi Üniversitesi faaliyetine devam edecek
WhatsApp
İhbar Hattı