Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Serinlemek isterken facia: 1 kişi hayatını kaybetti

Giresun'un Eynesil ilçesinde serinlemek amacıyla denize giren 4 kişiden biri hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası sağlık ekipleri hızlı bir müdahalede bulundu.

GÜNDEM 11.08.2026 21:43 Güncelleme: 11.08.2026 21:47 Dicle Toğal 1104 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Serinlemek isterken facia: 1 kişi hayatını kaybetti
Paylaş:
N

Giresun'un Eynesil ilçesinde, denizde boğulma tehlikesi yaşayan dört kişiden birinin hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Boztepe Mahallesi'ndeki kale mevkiinde serinlemenin peşinde denize giren Okan E., Kemal G., Kazım G. ve Aydın S., boğulma durumu ile karşı karşıya kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine, bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar, sudan çıkarılmalarında yardımcı oldukları Kemal G. (30) ile Okan E.'yi ambulansla çevredeki hastanelere götürdü. Diğer iki kişi ise ayakta tedavi edildi.

Maalesef, Kemal G. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Dicle Toğal
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Veli Ağbaba'nın meyan kökü suyu içtikten sonra fenalaştığı ortaya çıktı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Veli Ağbaba'nın meyan kökü suyu içtikten sonra fenalaştığı ortaya çıktı
WhatsApp
İhbar Hattı