Ali Babacan: Bazı kanallar tanıtım filmimizi yayınlamayı reddetti

Ali Babacan, TRT, Demirören, Doğuş, Turkuaz, Acun Medya ve diğer bazı medya kuruluşlarının, partinin tanıtım filmini para karşılığında yayınlamayı reddettiğini söyledi.
 Tarih: 24-11-2022 08:35:35
Ali Babacan: Bazı kanallar tanıtım filmimizi yayınlamayı reddetti

 Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TRT, Demirören, Doğuş, Turkuaz, Acun Medya ve diğer bazı medya kuruluşlarının, partinin tanıtım filmini para karşılığında yayınlamayı reddettiğini söyledi.

DEVA lideri Ali Babacan, partisinin genel merkezinde haftalık değerlendirme toplantısı yaptı.

Son zamanlarda meydana gelen 2 terör saldırısıyla ilgili duygularını dile getiren Babacan, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı sonrası yapılan açıklamaların çelişkili olduğuna dikkat çekerek, "Bu sözüm ona. İlgili bakan, terör totosu oynadı. Aynı gün bir başka üst düzey yetkiliyse başka bir örgüt ihtimaline de işaret etti. Gerçekten bu son derece ciddiyetsiz, terörle mücadelede ciddiyet ister” dedi.

Ayrıca Babacan, seçim hazırlıkları içerisinde olduklarını belirterek, ücreti karşılığında reklam vermek istediklerinde bu reklam filmini yayınlamayan kurumları paylaştı.  

Babacan, "TRT kanalları, Demirören Medya, Doğuş Medya, Turkuaz Medya, Acun Medya, Piri Medya, Mepa Medya, Beyaz Medya, Türk Medya. Yani Kanal D, Star, ATV, CNN Türk, NTV, A Haber, Kanal 7 ve TV 8 gibi kanallar paramız karşılığı tanıtım filmimizi yayınlamayı reddettiler" dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI