Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında İstanbulspor, sahasında Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, maçta ortaya koydukları iyi oyunu skora yansıtamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti. Avcı, “Milli maç arasını iyi değerlendirdik, sahada istekli bir takım vardı ancak pozisyonları gole çeviremedik. Futbolda iyi oynamak yetmiyor, sonucu almak önemli” dedi.
“SAVUNMADA ÇALIŞTIĞIMIZ NOKTADA HATA YAPTIK”
Mücadele boyunca rakibin savunma anlayışına hazırlıklı olduklarını belirten Avcı, buna rağmen yedikleri golün antrenmanlarda çalıştıkları bir organizasyondan geldiğini söyledi. Deneyimli teknik adam, “Bandırmaspor’un sert savunma yapacağını biliyorduk. Buna rağmen savunma hattında basit bir hata sonucu gol yedik. Genel anlamda istatistiklerde rakibimizden daha üstün olsak da bunu skora yansıtamayınca bir anlamı kalmıyor. Öz eleştiri yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
“HAMLE OYUNCULARIMIZDAN DAHA FAZLA KATKI BEKLİYORUZ”
Avcı, oyuna sonradan giren futbolcuların performansına da değinerek, bu oyunculardan daha fazla katkı beklediğini söyledi. “Oyun istediğimiz seviyeye gelmişti, hamle oyuncularımızla fark yaratmayı planladık ama bu katkıyı alamadık” diyen Avcı, Mustafa Sol ve Enver Şahin gibi isimlerden beklentilerinin yüksek olduğunu vurguladı. Deneyimli çalıştırıcı, teknik ekibin de sorumluluk alması gerektiğini belirterek, “Oyuncularımı iyi hazırlayamamış olabiliriz. Kalabalık savunmaları çözmek için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.
Kaynak: Haber Merkezi