‘Kadın haklarının korunmadığı bir toplum özgür olamaz’

ABB, Başkanı Mansur Yavaş, Kadın haklarının korunmadığı bir toplum özgür olamaz. Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan haklarla daha güçlü bir geleceğe; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun dedi.

Yayınlama: 05.12.2024
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Kadın haklarının korunmadığı bir toplum özgür olamaz. Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan haklarla daha güçlü bir geleceğe; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, resmi X hesabından, Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 90. yıl dönümü ve Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla paylaşım yaptı. Yavaş’ın paylaşımı şöyle:

“Kadın haklarının korunmadığı bir toplum özgür olamaz. Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan haklarla daha güçlü bir geleceğe; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun.”

Kadın haklarının korunmadığı bir toplum özgür olamaz. Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan haklarla daha güçlü bir geleceğe; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.