Kocaelispor’un teknik patronu Selçuk İnan,teknik ekip ve bazı kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu yemekte, Kocaeli basınıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.. İnan, katılımları için tüm gazetecilere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
KOCAELİPOR'DA KRİTİK EŞİK: 283 MİLYON TL ÖDENMEZSE CEZA KAPIDA
Bu arada, Trendyol 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Kocaelispor’da Ulusal Lisans süreci büyük önem kazandı. Kulübün lisans alabilmesi için toplamda 283 milyon TL tutarındaki borcun kapatılması gerekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterler doğrultusunda borçsuzluk belgesi almak zorunda olan yeşil-siyahlı temsilci için geri sayım resmen başladı.
SON TARİH 23 MART
Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre Ulusal Lisans için gerekli ödemelerin tamamlanması adına son tarih 23 Mart olarak belirlendi. Bu tarihe kadar gerekli finansal yükümlülüklerin yerine getirilmemesi halinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübe çeşitli yaptırımlar uygulanabilecek. Bu yaptırımlar arasında en dikkat çekeni ise 3 puan silme cezası olarak öne çıkıyor.
KULÜPLERİN ÖZEL İSTEĞİ OLDU
Yeniden süre uzatımı olmazsa 23 Mart’tan sonraki üç iş günü içinde Kulüp Lisans Kurulu, aralarında Ankaragücü’nün de olduğu çok sayıda kulübün eksi puan alıp almayacağına ilişkin nihai kararını açıklayacak. Bu karar, kulüplerin itirazı olursa Tahkim Kurulu’nun onamasının ardından kesinlik kazanacak.

