TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın yedinci sezon hazırlıkları devam ederken, yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi.
Son günlerde kulislerde Hande Erçel’in dizi kadrosuna dahil olacağı ve daha önce Güneşin Kızları dizisinde birlikte rol aldığı Tolga Sarıtaş ile yeniden aynı projede yer alacağı öne sürüldü.
HANDE ERÇEL TEŞKİLAT’A KATILACAK MI?
Yönetmenliğini Burak Arlıer’in yaptığı ve Double Click imzasını taşıyan Teşkilat’ın yeni sezonu için kadın başrol arayışının sürdüğü belirtildi.
Hande Erçel ismiyle ilgili çıkan iddialar izleyiciler arasında büyük heyecan oluştururken, oyuncunun 2026 yayın döneminde televizyon dizilerinde yer alma planının bulunmadığı öğrenildi.
Erçel’in Teşkilat ekibiyle herhangi bir resmi görüşme gerçekleştirmediği ve diziye katılacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
YENİ ROTASI SİNEMA OLDU
Televizyon projelerine ara vermeyi tercih eden Hande Erçel’in yeni dönemde sinema çalışmalarına ağırlık vereceği ifade edildi.
Ünlü oyuncunun önünde iki farklı film projesi bulunduğu ve bu yapımlarda yalnızca oyuncu olarak değil, hikaye geliştirme sürecinde de yer aldığı aktarıldı.
Projelerden birinin hikayesini kendisinin kaleme aldığı belirtilirken, Erçel’in kendi oluşturduğu bir karakterle beyazperdede izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı kaydedildi.