Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Beyoğlu’nda saldırı şüphelisinin saklandığı ev uyuşturucu imalathanesi çıktı

Beyoğlu’nda saldırı şüphelisinin saklandığı evde uyuşturucu imalathanesi bulundu. Operasyonda yakalanan üç kişi tutuklandı.

MANŞET 07.11.2026 10:54 Güncelleme: 07.11.2026 11:02 Dicle Toğal Okuma Süresi: 1 dk
Beyoğlu’nda saldırı şüphelisinin saklandığı ev uyuşturucu imalathanesi çıktı
Paylaş:
N

Beyoğlu’nda iki kişiye yönelik silahlı saldırıyı araştıran polis, şüphelinin saklandığı adreste uyuşturucu imalathanesine ulaştı. Evde bir kişi boş kapsüllere uyuşturucu doldururken suçüstü yakalandı. Saldırı soruşturmasıyla başlayan çalışma kapsamında yakalanan üç şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

KAMERA KAYITLARIYLA İZLERİ BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 Kasım’da Yenişehir Mahallesi’nde iki kişiye yönelik silahlı saldırının ardından güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İncelemede saldırıyı E.Y’nin (18) gerçekleştirdiği, Ö.K’nin (18) ise olayın ardından E.Y’yi motosikletle bölgeden uzaklaştırdığı belirlendi.

Ekipler, 5 Kasım’da Ö.K’yi motosikletiyle Yenişehir Mahallesi’nde yakaladı. E.Y’nin saklandığı tespit edilen Örnektepe Mahallesi’ndeki eve de operasyon düzenlendi.

BASKINDA KAPSÜL DOLDURURKEN YAKALANDI

Adreste E.Y. ile birlikte bulunan G.B. (19), boş ecza kapsüllerine uyuşturucu doldurduğu sırada suçüstü yakalandı. İki şüpheli gözaltına alınırken evin uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığı belirlendi.

Aramada yedi çuval içerisinde toplam 135 kilogram sentetik ecza ham maddesi ele geçirildi. Evde ayrıca 40 bin sentetik ecza hap, doldurulmaya hazır 250 bin boş kapsül, 400 boş ecza kutusu, hap dolum makinesi ve aparatları bulundu.

ÜÇ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından G.B., “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti”; Ö.K. ve E.Y. ise “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” ve “kasten yaralamaya teşebbüs” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Üç şüpheli, nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Paraguay'da devlet başkanı azledildi, ev hapsine alındı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paraguay'da devlet başkanı azledildi, ev hapsine alındı
WhatsApp
İhbar Hattı