Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Çanakkale'de kaybolan avcı için harekete geçildi

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde zıpkınla avlanan Uğur Savaş, denizde kayboldu. Arama çalışmaları sürüyor.

MANŞET 12.08.2026 22:46 Güncelleme: 13.08.2026 00:37 Dicle Toğal 70 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Çanakkale'de kaybolan avcı için harekete geçildi
Paylaş:
N

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde zıpkınla balık avlamak için denize giren Uğur Savaş’tan haber alınamıyor. Sahil Güvenlik ekipleri, denizden ve havadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

İHBAR SAAT 11.42’DE GELDİ

Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Savaş’ın denizden çıkmadığı bilgisi saat 11.42’de 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Bunun üzerine bölgeye 2 Sahil Güvenlik botu ve 1 dalış timi sevk edildi.

ARAMALARA UÇAK DA KATILDI

İzmir’den kalkan Sahil Güvenlik uçağı da çalışmalara havadan destek verdi. Aramaların daha etkili yürütülmesi amacıyla Çanakkale’den Bozcaada’ya yandan taramalı sonar cihazı gönderildi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesindeki ekiplerin, Uğur Savaş’ı bulmak için deniz yüzeyinde ve deniz dibinde arama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Dicle Toğal
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
PSG, Aston Villa'yı 2-1 mağlup etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
PSG, Aston Villa'yı 2-1 mağlup etti
WhatsApp
İhbar Hattı