Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu İstanbul trafiğini hareketlendirdi. Özellikle Anadolu Yakası girişinde araç yoğunluğu artarken, bazı noktalarda trafik zaman zaman yavaş ilerledi.
İSTANBUL’A DÖNÜŞTE YOĞUNLUK ARTTI
Tatilcilerin dönüşe geçmesiyle TEM Otoyolu’nun Kurtköy mevkisi başta olmak üzere Pendik ve Sancaktepe hattında araç trafiği belirgin şekilde arttı. İstanbul istikametinde sürücüler, bazı bölgelerde düşük hızla ilerlemek zorunda kaldı.
AKŞAM SAATLERİNDE KUYRUKLAR UZADI
Yoğunluk özellikle akşam saatlerine doğru daha da hissedildi. Kent girişinde oluşan araç kuyrukları nedeniyle sürücüler güzergâhlarında kontrollü şekilde ilerleyebildi.
EKİPLER BÖLGEDE ÖNLEM ALDI
Karayolları Genel Müdürlüğü ve trafik ekipleri, ulaşımın aksamaması için bölgede çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, yoğun noktalarda trafiğin kontrollü akması için önlem aldı.