Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İstanbul’da organize suç operasyonu: 13 gözaltı

Farklı ilçelerdeki silahlı saldırı ve kurşunlama olaylarına karıştığı belirlenen 13 şüpheli operasyonla yakalandı.

MANŞET 28.04.2026 08:49 Nida Yağmur Mercan 130 okuma Okuma Süresi: 1 dk
İstanbul’da organize suç operasyonu: 13 gözaltı
Paylaş:
N

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, nisan ayı içinde farklı ilçelerde gerçekleşen silahlı saldırılarla ilgili çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında Ataşehir, Sarıyer, Bağcılar ve Zeytinburnu’ndaki olayların bağlantılı olduğu belirlendi.

GALERİLERE KURŞUN, ARAÇLARA SALDIRI

9 Nisan’da Ataşehir’de, 11 Nisan’da Sarıyer’de iki galerinin kurşunlanmasıyla başlayan süreçte, 14 Nisan’da Bağcılar’da silahlı saldırı ve Sarıyer’de yeni bir teşebbüs kayda geçti.

21 Nisan’da ise Zeytinburnu’nda bir araca yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada şüphelilerin kimlik ve adresleri tespit edildi. İstanbul ve Tekirdağ’da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

13 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Operasyonlarda toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Endonezya’daki tren faciasında 14 kişi hayatını kaybetti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Endonezya’daki tren faciasında 14 kişi hayatını kaybetti
WhatsApp
İhbar Hattı