Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Afyon’da AK Parti iddiası sonrası Köksal protestosu

Burcu Köksal’ın AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaların ardından Afyonkarahisar’da bazı CHP üyeleri ve vatandaşlar belediye binası önünde toplandı.

GÜNDEM 07.05.2026 20:16 Dicle Toğal 1092 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Afyon’da AK Parti iddiası sonrası Köksal protestosu
Paylaş:
N

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın CHP’den ayrılarak AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaların ardından kentte protesto düzenlendi. CHP üyeleri ve bazı vatandaşlar, Afyonkarahisar Belediyesi önünde bir araya gelerek iddialara tepki gösterdi.

BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANDILAR

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının “İrademize sahip çıkıyoruz” çağrısı sonrası belediye binası önünde toplanan grup, “Başkan yapma Afyon’u satma” yazılı dövizler taşıdı. Kalabalık, “Oyumu irademi satamazsın”, “Biz seni saraya değil Afyonkarahisar’a seçtik” ve “Afyon’u kaça sattınız?” sloganları attı.

KÖKSAL CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Protesto sırasında bazı vatandaşların “Neyin karşılığında?” ve “Hakkımızı helal etmiyoruz” sözleriyle tepki gösterdiği belirtildi. Burcu Köksal cephesinden ise AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Özgür Özel yol haritasını Meclis'te çiziyor: Bundan sonrasını adım adım planlayacağız
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özgür Özel yol haritasını Meclis'te çiziyor: Bundan sonrasını adım adım planlayacağız
WhatsApp
İhbar Hattı