Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ankara'da okulların ilk gününde polisten sıkı denetim

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Çankaya Lisesi ve çevresinde okul servisleri, sivil araçlar ve yaya alanlarına yönelik kapsamlı güvenlik denetimi yaptı.

GÜNDEM 14.09.2026 10:29 Selin Sözen 238 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ankara'da okulların ilk gününde polisten sıkı denetim
Paylaş:
N

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Çankaya Lisesi başta olmak üzere okul çevrelerinde geniş çaplı emniyet ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

ÇANKAYA LİSESİ ÖNÜNDE GÜVENLİK KORDONU

Yeni ders yılının başlamasıyla birlikte Çankaya Lisesi bahçesinde hareketli dakikalar yaşandı. Velilerin çocuklarını heyecanla sınıflara uğurladığı saatlerde Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de okul çevresinde konuşlanarak yaya trafiği ile giriş-çıkış noktalarında tam saha güvenlik önlemleri aldı.

SERVİSLER VE SİVİL ARAÇLAR TEK TEK DURDURULDU

Asayiş ve trafik birimleri, okul güzergâhı üzerindeki sivil araçları ve servis sürücülerini sıkı bir denetime tabi tuttu. Servis araçlarının mevzuata uygunluğu, evrakları ve emniyet kemeri kullanımı incelenirken; şüpheli görülen sivil araçlarda ve bölgedeki şahıslar üzerinde güvenlik kontrolleri yapılarak öğrencilerin güvenli bir çevrede ders başı yapması sağlandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Tekin: PISA 2025 başarısı zaferimizdir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Tekin: PISA 2025 başarısı zaferimizdir
WhatsApp
İhbar Hattı