anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Sefo ile Ufuk Beydemir arasında 'Isabelle' gerginliği

Rapçi Sefo, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de gerçekleşen halk konserinde, 'Isabelle' adlı parçasını kendi tarzıyla seslendiren 12 yaşındaki Fevzi ile sahneye çıkmıştı. Beydemir, Sefo ve Fevzi Kaan'ın konser görüntülerini yayınlayarak tepki gösterdi.
 Tarih: 22-09-2022 10:45:30
Sefo ile Ufuk Beydemir arasında 'Isabelle' gerginliği

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali’nde rap müziğinin popüler ismi Sefo sahne aldı. Konserde aynı zamanda büyük bir buluşma da gerçekleşmişti. 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Sefo’nun konser verdiği akşam Samsun’dan İstanbul’a gelerek, Ataşehir Belediyesi’nin misafiri oldu.

Org çalarak söylediği şarkılarla kısa sürede sosyal medyada fenomen olan Fevzi Kaan, ünlü rapçinin Ataşehir'deki konserinde Sefo'nun 'Isabelle' parçasını da seslendirdi. Ufuk Beydemir ise yaşananlara ‘prim’ paylaşımıyla tepki gösterdi. Beydemir, paylaşımında "Seviye bu. Prim yapan" şeklinde bir ifade kullandı.

SEFO'DAN CEVAP
Sefo'dan "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben bir kek miyim?' diye bir şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et" cevabı geldi.

Ufuk Beydemir ise "Ben sıfır yetenek bir çocuğun 'başarı'sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. Yedi yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" açıklamasında bulundu.

Fevzi'nin cevabı: "sıfır yetenek olabilirim ama org çalıyorum abi sen ne çalıon emeğim dışında"

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI