CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 103. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’daki genel merkezde düzenlenen 9 Eylül Resepsiyonu’nda konuştu. Türkiye’nin gelişimine katkı sunanlara teşekkür eden Kılıçdaroğlu, CHP’nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla hareket ettiğini ifade etti.
KILIÇDAROĞLU’NDAN CHP TEŞKİLATLARINA ÇAĞRI
Partisinin halkın çıkarlarını savunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bize oy vermeyen vatandaş da biliyor ki, CHP bir şey söylüyorsa doğruları söylüyordur. Doğruları, halkın çıkarlarını savunuyordur." ifadelerini kullandı. CHP’nin il ve ilçe binalarının halka açık olması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, vatandaşların sorunlarının dinlenmesini ve çözüm için gerekli adımların atılmasını istedi.
UMUTSUZLUK BİZİM KİTABIMIZDA YOKTUR
Türkiye’nin sorunlarının ortak mücadeleyle aşılabileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Asla umutsuz olmayın. Umutsuzluk bizim kitabımızda yoktur. Güzel bir ülkede yaşıyoruz. Hiç kimseyi ayırmıyoruz, ötekileştirmiyoruz. CHP olarak herkesi kucaklıyoruz. Herkesin başımızın üstünde yeri var." dedi.
MUHARREM İNCE DE RESEPSİYONA KATILDI
CHP’li Muharrem İnce de partinin 103. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak bu özel günde partisini yalnız bırakmadığını belirtti. Genel merkezdeki programda CHP’nin kuruluş sürecini konu alan belgeseller gösterilirken dans ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra konser de düzenlendi.