Trendyol Süper Lig’de Erzurumspor FK ile Arca Çorum FK arasında oynanan mücadele sona erdi. Çorum temsilcisi, deplasmanda 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Konuk ekibin gollerini Çağlar Söyüncü ve iki kez J. Ramirez kaydetti. Erzurumspor’un tek golü ise I. Diabate’den geldi.
PERDEYİ ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ AÇTI
Arca Çorum FK, karşılaşmada gol perdesini Çağlar Söyüncü ile açtı.
Milli savunmacının kaydettiği gol, Çorum temsilcisini deplasmanda öne geçirdi ve maçın gidişatını değiştiren ilk hamle oldu.
J. RAMIREZ İKİ KEZ SAHNEYE ÇIKTI
Karşılaşmanın devamında Arca Çorum FK’nin hücumunda J. Ramirez öne çıktı.
Ramirez, kaydettiği iki golle konuk ekibin skor üstünlüğünü artırdı ve Çorum FK’nin deplasmanda avantajı tamamen eline almasını sağladı.
ERZURUMSPOR'UN GOLÜ DIABATE'DEN
Ev sahibi Erzurumspor FK ise aradığı golü I. Diabate ile buldu.
Diabate’nin golü Erzurum ekibinin skora ortak olma çabasını sürdürmesini sağlasa da kalan bölümde başka gol gelmedi.
ÇORUM FK DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ
Mücadelenin son düdüğüyle birlikte Arca Çorum FK, Erzurumspor FK karşısında sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Çorum temsilcisinde Çağlar Söyüncü bir gol, J. Ramirez ise iki golle karşılaşmanın skoruna doğrudan katkı verdi. Erzurumspor’un tek golünü I. Diabate kaydetti.