Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin de istediği yıldıza transfer hamlesi

Galatasaray, ara transfer dönemi öncesinde Brighton forması giyen İsveçli orta saha oyuncusu Yasin Ayari'yi gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki futbolcu için temaslara başladığı öne sürülürken, Chelsea'nin de transfer yarışında olduğu iddia edildi.

SPOR 30.10.2026 11:32 İlayda Arslan Okuma Süresi: 2 dk
Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin de istediği yıldıza transfer hamlesi
Paylaş:
N

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına başladı. İngiliz basınından TEAMtalk'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, Brighton'da forma giyen Yasin Ayari'nin transferi için harekete geçti.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde üst üste beşinci şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray'ın, Avrupa'daki hedefleri doğrultusunda da kadrosunu güçlendirmek istediği belirtiliyor.

GALATASARAY YASİN AYARİ İÇİN TEMASLARA BAŞLADI

TEAMtalk'ın haberine göre Galatasaray, Brighton ile sözleşmesinin son dönemine giren Yasin Ayari'nin durumunu yakından takip ediyor.

İsveçli orta saha oyuncusunun kulübüyle henüz yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamaması, sarı-kırmızılıların transfer girişimlerini hızlandıran gelişmeler arasında gösteriliyor.

Ayari'nin adı, yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe ile de anılmıştı.

CHELSEA DE TRANSFER YARIŞINDA

Galatasaray'ın Ayari transferinde Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile rekabet edebileceği öne sürüldü.

İngiliz ekibinin, Transfermarkt değeri 45 milyon avro olarak belirtilen futbolcu için 50 milyon avroluk bonservis bedelini karşılayabileceği iddia edildi.

BRIGHTON'IN SÖZLEŞME OPSİYONU BULUNUYOR

Yasin Ayari'nin Brighton ile mevcut sözleşmesinin haziran ayında sona ereceği belirtilirken, İngiliz kulübünün kontratı bir yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Bu nedenle oyuncunun geleceğine ilişkin süreçte Brighton'ın sözleşme konusundaki kararının belirleyici olabileceği değerlendiriliyor.

YASİN AYARİ'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Brighton formasıyla 13 karşılaşmada görev aldı ve 2 gol kaydetti.

İsveç Millî Takımı'nda da forma giyen Ayari, 27 karşılaşmada 6 kez gol sevinci yaşadı.

GALATASARAY'DA HEDEF LİDERLİĞİ KORUMAK

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Galatasaray, 10. haftada Konyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Sarı-kırmızılılar, lig ve Avrupa mücadelesini sürdürürken ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayı planlıyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sağlık Bakanı Memişoğlu, 12. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sağlık Bakanı Memişoğlu, 12. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu
WhatsApp
İhbar Hattı