Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Hakan Safi Fenerbahçe Başkanlığına aday oldu

Hakan Safi, Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Seçimli olağanüstü kongrede adaylığını resmen duyuran Safi, kulübe hizmet etmeye hazır olduğunu ve bu süreçte hiçbir şart ileri sürmediğini belirtti.

SPOR 05.05.2026 21:05 Nahibe Demirel 94 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Hakan Safi Fenerbahçe Başkanlığına aday oldu
Paylaş:
N

Fenerbahçe’de yaklaşan olağanüstü seçimli kongre öncesi Hakan Safi, kulüp başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

“ŞARTSIZ VE KOŞULSUZ ADAYIM” MESAJI

Safi, yaptığı açıklamada kulübe hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Seçimli olağanüstü kongremizde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na şartsız ve koşulsuz adaylığımı resmi olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

KONGRE SÜRECİNE ETKİSİ

Açıklama, sarı-lacivertli camiada seçim atmosferini daha da hareketlendirirken, kongre sürecinde yeni adayların da sahneye çıkması bekleniyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Veli Ağbaba’dan Mehmet Şimşek’li banknot tepkisi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Veli Ağbaba’dan Mehmet Şimşek’li banknot tepkisi
WhatsApp
İhbar Hattı